Festival vína na zámku Červený Hrádek 2022

Festival vína na zámku Červený Hrádek 2022

Termín: 21.5.2022
Vstupné:

Zdarma

21květen sobota 12:00

Žánr: festivalyvíno festival vína folklor ochutnávka gastronomie hudba zdarma


Fanouškům dobrého vína se na zámku Červený Hrádek představí 16 pečlivě vybraných vinařství výhradně z České republiky. Kromě stálic vinné tour České festivaly vína, jakými jsou např. mutěnické Modré vinařství, čejkovické Vinařství Konečný či mikulovské Vinařství Rauš se svým nepřehlédnutelným someliérem Lukášem Polišenským, budete moci poznat a ozkoušet mnoho dalších značek. Celková nabídka bude velice pestrá, od klasických lehkých ročníkových vín, přes frizzante a růžová vína, až po mohutnější vína z francouzských sudů či vína speciálních výrobních technologií jako třeba kvevri.

Součástí akce bude také food zóna s nabídkou dobrého jídla a doprovodný kulturní program. Odpoledne zahraje k poslechu a tanci Cimbálová muzika Trnka. Večer pak vystoupí skupina Electro Swing Allstars, která umně kombinuje elektronickou hudbu s akustickými nástroji. Programem bude provázet moderátor Luděk Holý a someliér Zdeněk Kintr.

Vstupné na akci bude zdarma. Víno se bude rozlévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na místě za 100 Kč.

Více informací o akci na www.festivalyvina.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Jetřichovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival vína na zámku...

Wellness Hotel ZámečekJetřichovice (1 766 metrů)

Ubytování Jetřichovice SpobytJetřichovice (2.1 km)

U FořtaHřensko (6.3 km)