FOOD festival v Kadani 2022

FOOD festival v Kadani 2022

Adresa:

Kadaň, Studentské náměstí

Termín: 22.5.2022

22květen neděle 10:00

Žánr: festivalyfood festival gastronomie degustace hudba Kadaň


V rámci čtvrtého ročníku Food festivalu v Kadani k nám opět zavítají známí kuchaři v čele s Tomášem Kalinou. Můžete se těšit na ukázky světových kuchyní a mnoho dalšího. Novinkou letošního ročníku bude Lukáš Neckář se svým projektem Color Sushi.

Opět  se  nám představí také zástupci místních restaurací. Součástí festivalu budou i prodejci různých druhů občerstvení. Od dobré kávy, italských specialit, lahodné čokolády, přes vegetariánskou kuchyni, rozmanité štrůdly, až ke kvalitnímu pivu a vínu. Každý si přijde na své a všechny chutě budou uspokojeny. 
Nebude chybět ani program pro děti.
Celým dnem nás provede moderátor Jiří Bláha a na podiu vystoupí kapela The Elevators. Zájemci o degustaci vymazlených porciček z pánví našich kuchařských es si musí dopředu zajistit Food kartu, která bude v předprodeji v Turistickém informačním centru.  Neváhejte s jejím pořízením – množství porcí, které lze vydat za jeden den je omezené. 

Food festival bude otevřen od 10:00 do 17:00 hodin. Majitelům Food karet doporučujeme chodit průběžně, aby se vyhnuli velkým frontám. Příbory s sebou!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce FOOD festival v Kadani...

Wellness Hotel HasištejnMísto (7.8 km)

Wellnesshotel BeethovenChomutov (13.8 km)

Waldhaus JáchymovJáchymov,Klínovec (23.1 km)