Interporta

Interporta

Adresa:

Ústí nad Labem, na Severní Terase v parku U Laguny

Termín: 31.7.2021 1.8.2021
Vstupné:

předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč

31čvc - 1srp celý den

Žánr: festivalyhudební festival folk country soutěž Ústí nad Labem

Umělci: No NameXindl XPokáč


V posledním červencovém a prvním srpnovém dni si milovníci dobrého folku i country music přijdou na své. V Ústí nad Labem, na Severní Terase v parku U Laguny se 31. 7. a 1. 8. uskuteční letošní ročník mezinárodní hudební soutěže INTERPORTA 2021.

Celoroční přípravy organizátorů završí dvě mezinárodní soutěže. Ta první- JUNIOR SONG - je pro mladé české a slovenské autory do 33 let.

Její účastníci  už získali své ostruhy na menších národních festivalech a do ústeckého finále přijíždějí jako už úspěšní autoři. V sobotním programu jich bude soutěžit sedm a jejich krátká vystoupení zpestří několik profesionálních hostů.

Hlavní soutěže INTERPORTY - mezinárodního finále v interpretaci-se zúčastní  hudebníci ze šesti zemí a tří světadílů. Účast v této soutěži není věkově omezena. Také zde budou soutěžit vítězové, nebo finalisté národních folkových či country festivalů.

Evropu budou zastupovat soutěžící z Rakouska, Slovenska, Polska a České republiky. Z australského Sydney pochází sestry Fisherovy, které vystupují jako folk a bluesové duo SISSOS. USA bude reprezentovat country zpěvák Willie Jones doprovázen kapelou složenou ze slovenských hudebníků.

Také v neděli budou soutěžní vystoupení doplněna  koncerty  populárních hostů jako jsou NO NAME, POKÁČ, XINDL X, FEŠÁCI a další.

Podrobný boatý program

Xindl X je pražský rapper s kytarou, který se pokouší nalézt nový přístup k českému písničkářství. Tvoří auto – protest – songy, ve kterých kombinuje hip-hopové frázování s folkem, jazzem a blues. Těžištěm písní...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Interporta

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (3 km)

Ubytování DomaTisá (11.5 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (16.3 km)