William Shakespeare si ve Zkrocení zlé ženy prostřednictvím převleků pohrává s identitou postav, její platností vztažené k postavě jako takové a postavám ostatním. Tuto předepsanou hravost podpořil koncept dramaturgyně Johany Součkové, který částečně vychází z italské komedie dell´arte a celé vyznění inscenace Činoherního studia posouvá směrem k estetice kočovných hereckých společností a cirkusu. Zkrocení zlé ženy je tak v podání souboru kompaktním celkem, v němž se výjimečným způsobem doplňuje herectví, akrobacie, výprava i hudba.

Hrají: Klára Krejsová j.h., Jan Jankovský j.h., Petr Panzenberger j.h. / Jan Plouhar, Anna Fišerová / Annette Nesvadbová, Andrea Berecková, Matúš Bukovčan, Dan Dittrich j.h., Jaroslav A. Haidler, Jiří Maryško j.h., Jan Plouhar, Jan Ťoupalík j.h. / Adam Ernest a gymnastky.

135 minut s pauzou

Annette Nesvadbová je ab­solventkou pražské DAMU a ve svém dosavadním zkušenostním portfoliu má účinkování v Divadle na Vinohradech, Divadle Antonína Dvořáka v Příbrami, filmu Hany či televizních cyklech Život a doba soudce A....

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

7květen úterý 19:00

19květen neděle 14:00

Na poslední chvíli

, Přemyslova 4752/4752 Divadlo

19květen neděle 20:00

Sladké mámení

, Přemyslova 4752/4752 Divadlo

Ubytování v okolí akce Zkrocení zlé ženy

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (621 metrů)

Ubytování DomaTisá (14.4 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (17.9 km)