Bohemia Voice: prožitkový koncert

Bohemia Voice: prožitkový koncert "Nessun Dorma"

Termín: 21.6.2021
Vstupné:

600 Kč

21červen pondělí 21:00

Žánr: koncertyklasikakoncerty

Umělci: Bohemia Voice


Bohemia Voice, české vokální kvarteto reprezentující crossover žánr v hudbě, pořádá dva prožitkové koncerty pod širým nebem. Koncerty s názvem „Nessun Dorma – Nikdo nespí“ se uskuteční ve dnech 20. a 21. června 2021 od 21:00 hodin na magickém místě nedostavěného chrámu v Panenském Týnci.

Atmosféru koncertů pořádaných na oslavu letního slunovratu doplní skupina FireArt tancem s ohněm a vizuální umělec VJ PleiOne, který každou skladbu doprovodí vizuální projekcí. Návštěvníci koncertů se mohou těšit na známé skladby od Ennia Morriconeho či Giacomo Pucciniho, píseň Bohemian Rhapsody, Shallow (Zrodila se hvězda s Lady Gaga) nebo Stokrát chválím čas. V průběhu večera zazní Largo z Novosvětské symfonie Antonína Dvořáka s názvem Země má od Apoleny Novotné. V premiéře si posluchači mohou vychutnat nové texty Šárky Krejčí napsané na míru pro záměr Bohemia Voice na ochranu planety Země. Jedná se například o přetextované písně Heal the World od Michaela Jacksona – Máme lék nebo Canto della terra od Andrea Bocelliho – Píseň o Zemi.

Vstupenky na koncert 20. 6. jsou k zakoupení na webových stránkách kvarteta BV nebo na místě v den akce. Cena vstupného je 600,- Kč, přední řady v ceně 1000,- Kč. Chrám bude přístupný veřejnosti od 20:15 hod a v areálu bude otevřeno občerstvení. V případě zrušení koncertu vzhledem ke zdravotní situaci vyhlášené státem, onemocnění umělců nebo silného deště, vstupenky zůstávají v platnosti pro náhradní termín koncertu v Panenském Týnci. Informace o aktuální situaci bude k dispozici na Facebookové a webové stránce Bohemia Voice.

Multižánrové těleso Bohemia Voice propojuje hudební styly a tím spojuje lidi otevřené pro vnímání hudby v její ryzí podstatě. Kvarteto Bohemia Voice vzniklo v roce 2012 a jak je již z názvu kvarteta patrné, jedním z impulsů jeho...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Panenský Týnec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bohemia Voice:...

Sporthotel SletištěKladno (21.6 km)

Wellness Hotel SvobodaRakovník (25.1 km)

Ubytování u OkořeHolubice (26.6 km)