Terapie sdílením LIVE TOUR 2020

Adresa:

Chomutov, B. Němcové 552

Termín: 14.10.2020
Vstupné:

300

14říjen středa 19:00

Žánr: ostatní akcepřednáškykomunikacesociální sítěinteraktivní


Edukativní, interaktivní přednáška o intimních vztazích a komunikaci v metropolích 21. století. "Miluju tě..." “Já vás obě taky.” Jestli si myslíte, že tohle je síla, tak to ještě nic není. Po tom, co jsme začaly zveřejňovat vaši reálnou online komunikaci, jste se nás začali ptát, co s tím.

Co mám dělat, aby se mi tohle nestávalo? Jak se ubránit esemeskové přestřelce? Jak asi sami tušíte, odpovědi na tyto otázky jsou složitější, než se zdá. Daly jsme se proto dohromady s párovým terapeutem Honzou Vojtkem a v rámci přednášky Terapie sdílením LIVE" s vámi chceme najít odpovědi na vaše otázky. Tak přijďte sdílet! Supervize: Johana Ožvold Animace: Ester Geislerová Kostýmy: Milan Plešinger Styling: Josefína Bakošová Kontakt: info@esterajosefina.com

Za projektem Terapie sdílením, aktuálním fenoménem českých sociálních sítí, stojí kreativní dvojice Ester Geislerová a Josefína Bakošová. Před rokem vystavily na Instagramu Esterajosefina několik mrazivých, a zároveň cynických úsměv vzbuzujících vět, kterými se lidé rozcházejí. To spustilo lavinu; během následujících měsíců jim čtenáři začali posílat své rozchodové věty a hashtag #terapiesdilenim se stal doslova kultovním. Dnes profil sleduje 252tisíc lidí a dosahy příběhů v rámci insta stories se pohybují ve statisících lidí z celé ČR. Celý projekt již vyšel i knižně a Terapie sdílením se okamžitě stala bestsellerem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Chomutov Akce v obci Chomutov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Terapie sdílením LIVE...

Wellnesshotel BeethovenChomutov (842 metrů)

Wellness Hotel HasištejnMísto (11.3 km)

Restaurace NauticoMost (16.5 km)