Chinaski - Pivní bar Louny

Chinaski - Pivní bar Louny

Adresa:

Louny, ul. 5. května 2789

Termín: 17.12.2020
Vstupné:

590 Kč

17prosinec čtvrtek 17:00

Žánr: koncertypop rock pop punk (raná tvorba) Vánoce open air Louny

Umělci: Chinaski


Chinaski vyrazí na svoje první vánoční turné. V každém městě rozbalí adventní koncertní areál, rozdají dárky a pozvou na nejlepší svařák. Kapela Chinaski poprvé ve své historii oslaví s fanoušky advent. V rámci turné nazvaném Vánoce pod širým nebem dorazí do čtrnácti měst, ve kterých postaví areál s velkým pódiem, osvětlením a teplovzdušnými ventilátory. Vánoční výzdobu doplní stánky plné vánočních dobrot, včetně punče, horkých čokolád nebo vyhlášeného poctivého svařáku od Kubíka. Omezená kapacita vstupenek počítá i s rodinnými slevami. Každý, kdo si lístek pořídí, dostane navíc od kapely dárek.

Vánoční areál otevře v každém městě v 17 hodin a program vždy zahájí místní pěvecký sbor se svým repertoárem a nebudou chybět ani klasické koledy. Samotné vystoupení Chinaski začne v 18.15 a potrvá do 20 hodin.

„Chinaski nikdy nehráli žádné vánoční turné, takže to bude pro muzikanty i diváky premiéra. Naše motto je: ,Pojďte si na chvíli oddechnout od shonu a užijte si s náma advent’. Pro zpříjemnění bude připravený vánoční catering, svařák, punč, vše v kulisách oblíbených písniček Chinaski”.

Chinaski je česká pop rocková skupina, která v letech 2005 a 2007 vyhrála cenu Anděl, udělovanou Akademií populární hudby.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

31kvě - 1čercelý den

Labefest 2024

, Smetanovo nábřeží Festival

30listopad sobota 10:00

Advent v Kadani 2024

, Mírové náměstí 1 Ostatní

Ubytování v okolí akce Chinaski - Pivní bar...

Restaurace NauticoMost (22 km)

Wellness Hotel SvobodaRakovník (28.2 km)

Sporthotel SletištěKladno (30.7 km)