United Flavour | Zkušebna Vroutek

United Flavour | Zkušebna Vroutek

Adresa:

Vroutek, Karlovarská 128

Termín: 21.3.2020
Vstupné:

250

21březen sobota 19:30

Žánr: koncerty


VSTUPENKY:
250 Kč předprodej bar KD Vroutek
266 Kč předprodej online GoOut.cz
300 Kč na místě

Nový termín koncertu United Flavour ve Vroutku je 21. 3. 2020. Vstupenky na původní termín 13. 12. zůstávají v platnosti i na 21. 3. Pokud by se vám nový termín nehodil, vstupenky můžete vrátit v místě nákupu do 20. 12. Děkujeme za pochopení a těšíme se v březnu na viděnou!

Mezinárodní skupina United Flavour přichystala velký comeback! Už v únoru se vrátila na hudební scénu party singlem Candela, v létě vystoupila na desítce vybraných festivalů včetně našeho Rock for Churchill a v listopadu vyráží na turné k novému albu Here To Stay. Jsme rádi že Zkušebna na tour plánu nechybí. :) Nenechte si ujít premiéru United Flavour na Zkušebně!

První singl Candela, na kterém hostují slovenští Medial Banana, má na kontě už více jak půl milionu zhlédnutí. 15. října United Flavour vypustili další ochutnávku z připravovaného alba Here To Stay – klip k singlu No Voy A Cambiar, na němž spolupracovali s předním španělským zpěvákem Morodem, který kombinuje vlivy jamajské hudby a hiphopu.

„Na koncerty se už delší dobu připravujeme a kromě nové hudební show, v rámci které s námi vystupují vokalistky z party One Ivy, jsme zapracovali i na vizualizacích a světelné show,“ komentuje Djei Gogo, producent, skladatel a zároveň baskytarista.

United Flavour jsou energií nabitá kapela, která servíruje moderní mix reggae, hip hopu, r`n`b, či world music a zaručuje divokou hudební show. Za tvorbou United Flavour stojí charismatická španělská frontmanka Sista Carmen a producent a baskytarista Djei Gogo, původem z Pobřeží Slonoviny. Na svém kontě mají 2 studiová alba, více než 15 let existence, odehráli stovky klubových i festivalových koncertů v Čechách a zahraničí. Skupina hrála po boku světových hvězd jako Manu Chao, Shaggy, Max Romeo, Buju Banton, Israel Vibration, Gentleman a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Vroutek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce United Flavour |...

Wellness Hotel SvobodaRakovník (26.5 km)

Wellnesshotel BeethovenChomutov (30.9 km)

Wellness Hotel HasištejnMísto (31.1 km)