Baťa goes Symphonics

Baťa goes Symphonics

Adresa:

Úštěk, Kamenná ulice

Termín: 8.6.2019
Vstupné:

200 Kč

8červen sobota 19:30

Žánr: koncertyrocksbororchestrFestival Úštěk


Největší hity kapely Baťa a Kalábův něžný beat s Festivalovým orchestrem Úštěk, Pěveckým sborem Úštěk a dětským pěveckým sborem Zvonek ze základní školy Aloise Klára v Úštěku.

Baťa a něžný Kalábůf beat je známá bigbeatová kapela pocházející ze severních Čech. Členové se dali dohromady kolem roku 1992 po odchodu či rozpadu původních hudebních uskupení, jako je například SAP či Biograf, ale hráli pouze v okolí Štětí a Mělníku.

Až později, po četných obměnách původní sestavy, se dostala skupina do povědomí širší veřejnosti, tentokrát už nejen na severu Čech. Po příchodu nových členů získali profesionálnější zvuk a začali koncertovat na letních festivalech. Poté nahráli několik CD, mimo jiné kompilaci Fajn Rock Music, a dokonce živě vystoupili v televizním vysílání.

Po loňském vystoupení na Festivalu Úštěk 2018 se v hlavě skladatele a výkonného ředitele festivalu Kolomana Polaka zrodila myšlenka k vytvoření zcela mimořádného projektu, tím je uspořádání společného koncertu kapely se smíšeným a dětským pěveckým sborem a orchestrem, na kterém zazní největší hity vytvořené během jejich více jak dvacetipětileté kariéry.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Úštěk
  • Silike c.s

    Děčín, Ústecká 860/26, 405 02 Děčín V-Rozbělesy
  • Disco Pod Lipou

    Vědomice,
  • K-Club

    Ústí nad Labem, Velká hradební 19/66, 400 01 Ústí nad Labem-centr

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Baťa goes Symphonics

Ubytování u Máchova jezera - Apartmány Ludmila GrulišováDoksy (20.7 km)

Rezidence Fami *** De Luxe DesignDoksy (21.1 km)

Vila TerezieDoksy (21.1 km)