Nenechte si ujít Speciální prohlídky valdštejnského sklepení uspořádané při příležitosti Mezinárodního dne památek a sídel. Prohlídky sklepů budou začínat vždy v 10:00, 12:30 a 15:00 hod. Doporučujeme rezervaci: +420 417 835 301.

Klasické prohlídky zámecké expozice vás navíc při příležitosti velikonočních svátků zavedou do svátečně vyzdobených zámeckých interiérů. Součástí prohlídek bude také soutěž o drobné ceny. Ta bude spočívat v hledání velikonočních vajíček umístěných po areálu zámku či v zámecké expozici (pravidla soutěže naleznete níže). Ceny budou rozdávány do vyčerpání zásob.

Soutěž se uskuteční o víkendu 11.–12. 4. vždy od 10 do 16 hodin (v 16:00 odchází poslední klasická prohlídka). K zakoupené vstupence obdržíte drobnou pozornost v podobě tištěné publikace o duchcovském zámku. 

Pravidla soutěže:

1. Najděte všech 5 očíslovaných velikonočních vajíček, která jsou poschovávána na několika místech zámeckého areálu a v zámecké expozici.

2. Vyfoťte každé nalezené vajíčko na svůj fotoaparát či chytrý telefon, abyste měli důkaz, že jste vajíčko skutečně našli.

3. Vajíčka nikam nepřemisťujte a neukazujte ostatním návštěvníkům, kde jsou vajíčka umístěna.

4. Ukažte na pokladně zámku 5 fotografií očíslovaných vajíček (1–5) a vyberte si cenu. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mezinárodní den...

Restaurace NauticoMost (12.7 km)

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (21.6 km)

Ubytování DomaTisá (27.8 km)