Hubnutí začíná v hlavě

Hubnutí začíná v hlavě

Termín: 22.1.2019
Vstupné:

zdarma

22leden úterý 17:00

Žánr: ostatní akce


Regionální muzeum K. A. Polánka v Žatci vás zve do Staré papírny na přednášku Hubnutí začíná nejprve v hlavě aneb Jak nastavit mysl a přijmout změnu, která proběhne 22. ledna 2019 od 17 hodin.

Přednáška zaměřená na témata spojená s rozhodnutím se sebou něco udělat. Využití síly naší mysli jako spojence k naplnění vytyčených cílů, v tomto případě k redukci hmotnosti. Jak napomoci naší mysli v době, kdy se nám zrovna nedaří. Vnímání sebe sama a vlastní sebepojetí.

Zhubnout zdravě a optimální váhu si udržet, znamená změnit životní styl. Jedná se též o osvojení správných návyků a dovednosti správně jíst. Nejen o tom se dozvíte od odbornic na výživu a lidskou psychiku  Dr. Mgr. Zuzky Nemčíkové a Jarmily Hokrové. Vstup zdarma.

Dr. Mgr. Zuzka Nemčíková – psycholožka, lektorka zdravého životního stylu, certifikovaná poradkyně pro výživu a suplementaci. Bývalá vojsková psycholožka. Nyní se věnuje přednáškové činnosti a psychologickému poradenství onkologickým pacientům a lidem ve složité životní situaci. Její krédo: „Pomáhám druhým, aby si pomohli sami.“

Jarmila Hokrová – certifikovaná poradkyně pro výživu a suplementaci., Věnuje se poskytování odborného poradenství v oblasti hubnutí a zdravé výživy. Čtenáři Žateckých novin ji znají z jejích článků o zdravé výživě a jejím vlivu na zdraví člověka. Provozuje poradnu Zdravá dieta a web Zhubneteonline. Její moto je „Nenapíšu vám jídelníček, naučím vás jíst“.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hubnutí začíná v...

Wellnesshotel BeethovenChomutov (17.4 km)

Restaurace NauticoMost (22 km)

Wellness Hotel HasištejnMísto (24.7 km)