Že by Vánoce

Adresa:

Děčín, Poštovní 9

Termín: 15.12.2018
Vstupné:

100

15prosinec sobota 19:00

Žánr: koncerty


Hudební večer ve kterém Vám zpříjemní předvánoční čas dámská kapela Báry. Zazní trojhlasé vokály z oblasti country i bluegrassu. Kapela Burizon potěší svým autorským bluegrassem, českými texty a vtipem. Jako vždy se večer zpestří losováním vstupenek o lahvinky výborné domácí slivovičky z místní palírny.

Příjemná je i možnost osvěžení alko i nealko nápoji v restauraci, která je součástí klubu. Těšíme se. Koupě vstupenek - kavárna Coffee and Books, Pohraniční 3, Děčín

Rezervace - email - bary@seznam.cz Kapela Báry. Současná sestava je pětičlenná. Kytara a zpěv Brigita Vanická (kapelnice), housle a zpěv Lenka Jandová, zpěv Vlaďka Štěpánková, baskytara Iveta Dolanová, mandolína Zuzana Krištůfková. Nemáme vyhraněný styl muziky, hrajeme písničky jak z oblasti country, tak bluegrassu, ale i takové, které se dají těžko zařadit do přesné „škatulky“. Hrajeme hlavně převzaté skladby s původními nebo dnes už převážně našimi vlastními českými texty. Do našeho repertoáru však postupně přibývají i vlastní autorské písničky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Děčín Akce v obci Děčín

Podobné akce