Týden pro seniory v Zoo Děčín

Týden pro seniory v Zoo Děčín

Adresa:

Děčín, Žižkova 1286/15

Termín: 1.10.2018 7.10.2018
Vstupné:

10 Kč

1říj - 7říj celý den

Žánr: ostatní akcesenioři zoo akce v přírodě


Senioři mohou po celý týden do zoo jen za desetikorunu
Město Děčín pořádá již počtvrté tzv. Týden nejen pro seniory, při kterém nabídne sedm dní plný nejrůznějších akcí. K celkové nabídce města se jako již tradičně připojuje i děčínská zoologická zahrada.

Užít si ho budou moci nejen lidé s důchodovém věku, ale spolu s nimi i jejich rodiny, děti, vnoučata a přátelé. Týden nejen pro seniory se koná od 1. do 7. října.„Senioři ve věku 65+ budou mít po celý týden vstup do zoo jen za symbolickou desetikorunu. Další aktivitou, kterou pro ně chystáme, bude komentovaná prohlídka zoo. Ta se uskuteční v sobotu 6. října v rámci akce Zvířecí párty, kterou si připomeneme Mezinárodní den zvířat. Sraz účastníků bude v 15.00 hodin u orientačního plánu zoo,“ vysvětlila mluvčí zoo Alena Houšková.

Mimo areál zoo pořádá zahrada v termínu Týdne nejen pro seniory ještě cestopisnou přednášku v Městské knihovně Děčín. Uskuteční se ve čtvrtek 4. října od 17 hodin a nabídne zajímavé povídání o Rusku, konkrétně o oblasti Altaje, do které se společně vydaly 3 generace žen. O své cestě budou přednášet kolektivně babička Libuše Davidová, maminka Simona Vrabcová a dcera Klára Vrabcová. Vstup na přednášku je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce