Slavnosti vína a burčáku a zároveň hudební festival s programem na dvou scénách. To je Roudnické vinobraní, které letos proběhne v sobotu 9. září 2023 v zámeckém areálu v Roudnici nad Labem. Ať už vás na tuto oblíbenou slavnost přivede chuť na burčák, koncerty, nebo touha aktivně strávit den se svou rodinou či přáteli, máte se opět na co těšit. V hlavní zóně vinobraní nabízíme širokou nabídku vín a burčáku a především bohatý program pro celou rodinu po celý den.

Těšit se můžete také na oblíbené doprovodné akce, mezi kterými nebude chybět již 20. ročník výstavy historických vozidel Historici v Roudnici, která je přístupná zdarma mimo placenou část areálu.

David Koller patří k významným muzikantům střední generace českého bigbítu. Autor mnoha dnes již klasických hitů se nejvíce proslavil jako lídr rockové skupiny Lucie, kde působil v letech 1987 až 2005. Účinkoval i v dalších...
Wohnout je česká hudební skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových, baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk Steiner.
Yo Yo Band je česká hudební skupina hrající reggae. V listopadu 1975 ji založili Richard Tesařík, Vladimír Tesařík, Ondřej Hejma a Julius Novotný Kuzma. Kdo by neznal hity, které se pevně usadily na českých rádiích jako např....

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Roudnice nad Labem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Roudnické vinobraní

Zoopark ZelčínMělník (16.3 km)

Ubytování u OkořeHolubice (23.7 km)

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (30.3 km)