Pohádkové safari - Zoopark Chomutov

Pohádkové safari - Zoopark Chomutov

Adresa:

Chomutov, Přemyslova 259

Termín: 16.8.2019
Vstupné:

dospělí 200 Kč, děti 150 Kč

16srpen sobota 13:00

Žánr: ostatní akcezoo akce v přírodě soutěže a hry děti rodina zvířata příroda Chomutov


Tři, dva, jedna… POHÁDKOVÉ SAFARI! Chomutovský zoopark spustil předprodej lístků na jednu z nejočekávanějších a nejoblíbenějších akcí léta. A doporučuje s rezervací neotálet. Projížďky pohádkovým zooparkem jsou naplánované na polovinu července.

Nevšední výpravy s nádechem kouzel a nadpřirozena jsou nachystané na pátek a sobotu 15. a 16. července. Jízdy po areálu zooparku budou opět plné zastávek s pohádkovými scénami v podání herců z Divadla V Pytli a řadou dobrovolníků. „Dokážou vždy zoopark proměnit ve skutečnou pohádkovou říši, kde se baví děti i dospělí,“ těší se ředitelka zooparku Věra Fryčová.

V jízdách se budou pravidelně střídat Safari Expres a vláček Amálka, návštěvníci si tak mohou zarezervováním konkrétního času zároveň vybrat soupravu, která je poveze. Začínat bude terénní Safari Expres první jízdou ve 13 hodin a poté bude vyjíždět vždy v celou hodinu až do osmi večer. Od 13.30 pak vždy po hodině vyrazí na stejnou trasu zoovláček, až do poslední jízdy v 19.30 hodin. Pohádková trasa povede přes všechny tři areály, tedy zoo, safari i skanzen.

Jízdenky si lidé mohou koupit online přes webové stránky zooparku nebo přímo na pokladnách. Platí zároveň jako vstupenka do zooparku v daný den, takže je možné výlet spojit s procházkou po areálu. „Je ale důležité dodržet zarezervovaný čas a na místo odjezdu přijít o chvíli dopředu, souprava vzhledem k navazujícím jízdám nemůže na nikoho čekat,“ upozorňuje ředitelka.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Chomutov Akce v obci Chomutov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pohádkové safari -...

Wellnesshotel BeethovenChomutov (1 851 metrů)

Wellness Hotel HasištejnMísto (12 km)

Restaurace NauticoMost (15.8 km)