Pálení čarodějnic v Příbrami

Pálení čarodějnic v Příbrami

Adresa:

Příbram, koupaliště Nový rybník

Termín: 26.4.2018
Vstupné:

zdarma

Žánr: ostatní akcepro dětizdarma


Město Příbram ve spolupráci s Městskou policií Příbram zve všechny malé a velké čaroděje i čarodějnice do areálu přírodního koupaliště Nový rybník, kde 26. dubna proběhne akce Čarodějnice na Nováku.

„U příležitosti všeobecně oblíbeného pálení čarodějnic zveme všechny děti i jejich rodiny na velký táborák na Nováku, kde zažijeme spoustu legrace, kouzel a zábavy,“ uvedla příbramská místostarostka Alena Ženíšková. „Kdo bude chtít, může přijít v čarodějnickém kostýmu, malí i velcí čarodějové i čarodějnice jsou vítáni,“ doplnila. K dispozici bude i fotostěna pro společná rodinná focení.

Zajištěno je občerstvení, pivo či limonády a připravují se také drobné hry pro děti. „Děti budou jistě nadšené z čarodějnické kuchyně, kde se budou vařit rozličné kouzelné lektvary, zpod pokliček se povalí kouzelnická mlha a …víc už prozrazovat nebudeme, musíte to vidět na vlastní oči,“ zve Ženíšková.

Jako každoročně firma Zeman maso-uzeniny v den akce dodá sponzorským darem špekáčky a Pekárna Hořovice chléb. „Velice děkujeme těmto sponzorům za podporu naší akce, děkujeme i spoluorganizátorům z Bedny, Adry, Charity Příbram, dále Sportovním zařízením města Příbrami a Centru sociálních věcí a zdravotnictví,“ dodala Ženíšková na závěr s tím, že špekáček zdarma dostane každé dítě, které na akci dorazí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Příbram Akce v obci Příbram

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pálení čarodějnic v...

Time Cafe & PenzionPříbram (1 733 metrů)

Rezidence HolšínHluboš (11.8 km)

Rezidence V ParkuDrhovy (17.5 km)