Pálení čarodějnic - Hostivice u Prahy

Pálení čarodějnic - Hostivice u Prahy

Adresa:

Hostivice, Tyršova 201

Termín: 30.4.2018
Vstupné:

50,- Kč

30duben pondělí 15:00

Žánr: ostatní akcepro dětidětskézdarma


Rok se s rokem sešel a i letos jsme pro vás přichystali oslavy svátku jara, které jsou u nás v Hostivici tradičně spojeny s bohatým programem, opékáním špekáčků a tzv. sousedským dnem. Vše vypukne 30. dubna v 15 hodin v areálu sokolovny.

V poslední dubnový den by se měl člověk definitivně rozloučit se špatnými věcmi a „upálit“ všechny problémy, které ho svírají jak ocelové kleště. Noc z 30. dubna na 1. května se dle pradávných tradic totiž považuje za počátek nového půlročí, kdy dochází k přechodu ze studeného období do teplého a kdy člověk s příchodem jara mimo jiné vítá také lepší a veselejší zítřky. A ty se špatnou náladou a vším zlým rozhodně nesouvisí. Poslední dubnový den tak stejně jako loni oslavíme bohatým zábavním programem pro děti i rodiče.

Již v 15 hodin se představí oblíbené Divadlo Facka, jehož protagonisté mají dar probudit svým uměním dítě v dospělém a dospělého v dítěti. Odpolední program okoření svým umem hudební kapely Lety Mimo a Mirek Bílek s Nokturnem Radima Linharta. Po nich vystoupí a k poslechu i tanci zahrají Marek Černoch s vlastní kapelou Angels a úplný závěr večera bude patřit legendárnímu Radku Kurcovi a jeho kamarádskému seskupení Friends.
V průběhu dne, pokud počasí dovolí, bude dětem k dispozici plocha dopravního hřiště, kde bude možné jezdit na koloběžkách či na kole. Dětem proto doporučujeme vzít s sebou vlastní „dopravní prostředky“.

Naši nejmenší návštěvníci mohou také využít pískoviště a dětské skluzavky ve venkovním areálu sokolovny. Chybět nebude samozřejmě občerstvení s nápojovým menu včetně možnosti zakoupení tradičního špekáčku, který si budete moci opéct na malém ohništi.

Ahoj sousede!
Navážeme-li na úspěch z loňska, i letos v rámci posledního dubnového dne oslavíme tzv. den sousedů, který je ve světě velmi oblíbenou událostí, kdy se lidé baví, poznávají a vzájemně připravují pohoštění Proto navařte, napečte, připravte své oblíbené speciality a nabídněte k ochutnání svým sousedům a známým. A sousedská párty může začít!
Po pálení čarodějnic následuje první máj, Svátek práce, ale také svátek lásky, což věděl už i básník Karel Hynek Mácha. Oslavte se svou polovičkou i tento svátek všech zamilovaných.
Těšíme se na vás.

PROGRAM

15.00 zahájení a divadelní představení pro děti s Divadlem Facka

15.30 výběh na vyhlídku k letišti (cca 8km) Každý, kdo se pochlapí a poběží, získá špekáček a pivo zdarma.
16.30 Lety Mimo

18.00 Mirek Bílek s Nokturnem Radima Linharta

19.30 Marek Černoch & Angels

21.00 Radek Kurc & Friends

Celá částka bude věnována na dobročinné účely na podporu projektu Parent Project – organizace rodičů, jejichž děti se narodily s Duchennovou svalovou dystrofií. Jde o onemocnění způsobující postupnou destrukci svalových vláken, přičemž pacienti se při správně vedené péči dožívají 4. dekády věku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pálení čarodějnic -...

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (1 702 metrů)

Villa St. TropezPraha (4.2 km)

Volcano Spa HotelPraha (7.2 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (10 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (10 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (10.5 km)