Juraj

Juraj "Ďuri" Hnilica - Slnečný tour 2018

Adresa:

Poděbrady, Husova 24

Termín: 21.4.2018

21duben sobota 20:00

Žánr: koncerty


Úspěšný slovenský zpěvák a finalista soutěže "Česko Slovensko má Talent" JURAJ HNILICA vydává po třech letech nové CD "Slnečný...". K novému albu se rozhodl uspořádat jarní turné po českých městech, v rámci kterého vystoupí také v Carpe Diem v Praze! 

Můžete se těšit nejen na hity z jeho prvního alba, jako Uletení anjeli, Blázon, či Aká si krásná, kterým si získal srdce mnoha lidí na Slovensku, v České republice, či také zpěvačky Lucie Bílé, ale také na mnoho nových písniček, díky kterým budete z koncertu odcházet pozitivně naladěni, i když třeba nebudete znát jeho texty. Nevěříte? Tak v tom případě tuto show musíte navštívit a přesvědčit se sami! 

Řekli o něm:

  • Lucie Bílá: "Je pro mě ztělesněním zpěváka, kterého chci slyšet v rádiích, chci ho vídat v televizi, chci mít doma jeho CD a chci si ho pouštět. Nás, zpěvaček, je strašně moc, ale zpěváků, těch dobrých autorů a muzikantů, okouzlujících bytostí, jako je on, je strašně málo. Jsem jeho fanda."
  • Jakub Prachař: "Tomu se nedá co vytknout. Umí na nástroje, umí zpívat, sám si to složí - pro mě je to Tomáš Klus na druhou. A jestliže on porazil ve Slavíku Karla Gotta, nevím, co na Slovensku Juraj bude dělat, koho tam bude porážet..."
  • Jaro Slávik: "Když může fungovat Tomáš Klus, musí fungovat Juraj Hnilica!"

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Poděbrady Akce v obci Poděbrady

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Juraj "Ďuri" Hnilica -...

Villa A.MálkaPoděbrady (348 metrů)

Školní hotel JuniorPoděbrady (432 metrů)

Spa Hotel FelicitasPoděbrady (609 metrů)