Zeměfest 2019

Zeměfest 2019

Adresa:

Mladá Boleslav, Lesopark Štěpánka

Termín: 27.4.2019
Vstupné:

zdarma

27duben sobota 14:00

Žánr: ostatní akceden Země akce v přírodě ekologie rodina děti zdarma


Srdečně vás zveme na 12. ročník Zeměfestu! Odstartujeme ve 14 hod.
u hudebního altánu v lesoparku Štěpánka. Těšit se již tradičně můžete na hudební produkci na hlavní scéně, budete mít možnost zúčastnit se několika stezek – pro odvážné chodce to bude bosá stezka přes kořeny, pro mrštné pak pavoučí prolézačka, pro nejmenší bude připravena Krtkova stezička a pro náročnější návštěvníky nainstalujeme interaktivní stezku o životě pod zemí.

Pro zručné návštěvníky připravujeme rukodělné dílničky, kde si mimo jiné budete moci vyrobit truhlík a osadit jej bylinkami, mlsné jazýčky uspokojí ochutnávka. Na workshopu se dozvíte základní informace, jak si sestavit vlastní rodokmen, otevřeme pro vás badatelnu pod širým nebem a budete svědky zajímavého pokusu.

Připravujeme gamebook o evoluci, na hlavní scéně zhlédnete divadelní pásmo „Bůhví, jak to bylo“ Rudy Hancvencla a ve filmovém stanu promítání Petrovy divočiny autora Petra Jana Juračky. Relaxovat můžete v týpí při poslechu poutavého příběhu o stromech. Ani letos nepřijdete o různé stánky s občerstvením a produkty respektující přírodu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zeměfest 2019

Zámek LoučeňJizbice (15.5 km)

Zámecký hotel MaxmiliánJizbice (15.5 km)

Středověký hotel DěteniceDětenice (18.5 km)