Velikonoční jarmark v muzeu Mělník

Velikonoční jarmark v muzeu Mělník

Adresa:

Mělník, náměstí Míru 54

Termín: 24.3.2018
Vstupné:

plné 20,- Kč, snížené 10,- Kč

24březen sobota 09:00

Žánr: ostatní akcevelikonocetrhy


Nenechte si ujít Velikonoční jarmark. Těší vás jarní tradice, chcete se potěšit řemeslnou tvorbou, či si vyrobit velikonoční dekoraci? Pak se vydejte do Regionálního muzea v Mělníku, kde se pořádá v sobotu 24. března další ročník Velikonočního jarmarku. Na oblíbené akci se můžete setkat s více než pěti desítkami jarmarečníků s bohatou nabídkou zboží velikonočního a jarně svěžího charakteru.

Své výrobky předvedou perníkářka, hrnčíři, šperkaři, dráteníci nebo výrobci textilních produktů. Návštěvníky určitě osloví bylinkářský sortiment, dekorace z decoupage a scrapbookingu, malované obrázky, kamínky a háčkované dárky. Chybět nebude pletení pomlázek, květinové vazby a dekorace z přírodních materiálů. Na jarmarku můžete mezi dřevěnými hračkami, knížkami, paličkovanými výrobky a jiným vesměs originálním zbožím objevit i dárky pro své blízké. Své umění zdobení kraslic voskovým reliéfem předvede držitelka značky regionální produkt Polabí Olga Pětníková. Po duši pohladí s láskou zdobené perníčky Emilie Jablonské, či unikátní dřevěné šperky řezbáře Josefa Mrňáka z Jizerských hor.

Na děti i dospělé čekají interaktivní dílničky, kde si pod vedením zkušených lektorů vlastnoručně vyrobí dáreček nebo jarní dekoraci. Přijďte společně s námi přivítat jaro do mělnického muzea, těšíme se na Vás v čase od 9.00 do 17.00 hodin.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Velikonoční jarmark v...

Zoopark ZelčínMělník (4 km)

Ubytování u OkořeHolubice (21.7 km)

Výstaviště HolešovicePraha (27.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (28.8 km)