Křest nového CD kapely Isara

Termín: 26.10.2017
Vstupné:

150

26říjen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyfolk křest


26. října bude pro nás jedno z nejslavnostnějších Scestí za hodně dlouhou dobu. Připadá na něj totiž křest našeho druhého studiového CD „Láska, moře, smrt … a Jamie“.

Myslíme na něj, mluvíme o něm a pracujeme na něm už skoro 2 roky a věřte, že jsme si na něm dali hodně záležet. Během té doby se Isara proměnila k nepoznání, hodně vyrostla, dospěla, nabrala sebevědomí. To všechno jsme chtěli na našem novém CD ukázat … a věříme, že se nám to povedlo. Stojí za to a jsme na něj pyšní.

Na křest jsme si pozvali kamarády, se kterými je nám dobře a kteří nám už dlouho fandí. Můžete se těšit na nestora českého folku a našeho skvělého kamaráda Míru Ošance, dále na plzeňského barda a písničkáře Michala Willie Sedláčka a v neposlední řadě držitele porty, jihlavskou skupinu Rendez Fou. Ti všichni půjdou našemu studiovému miminku za kmotry … A kromě nich i Václav Pinkava, který je autorem většiny textů našem novém CD. Chybět nebudou ani mistři zvuku – Pepa Balcar(Sound24) a Karel Dřínek (… another sound), kteří mají na svědomí veškeré nahrávání, mix a mastering.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Křest nového CD kapely...

Zámek LoučeňJizbice (16.2 km)

Zámecký hotel MaxmiliánJizbice (16.2 km)

Středověký hotel DěteniceDětenice (19.1 km)