Na kus řeči s Janem Čenským

Na kus řeči s Janem Čenským

Termín: 18.9.2017
Vstupné:

100,- Kč

18září pondělí 19:00

Žánr: ostatní akce


Nový typ pořadů nabídne od září obyvatelům města i dalším zájemcům ze širokého okolí Agentura J+J. Půjde o cyklus s názvem „Na kus řeči s…“, který bude pravidelně jednou v měsíci představovat populární osobnosti, herce, zpěváky, spisovatele, sportovce a další známé tváře v tak trochu jiném světle.

Již několik let tato agentura připravuje obdobné pořady na mnoha místech republiky a nyní se rozhodla pro zastávku i v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi. Některé pořady se uskuteční na zámku, jiné v brandýském kině. A kdo je zatím v „hledáčku“ moderátora Jiřího Vaníčka? Martin Zounar, Zdeněk Troška, Jan Pirk, Aňa Geislerová, Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Jiří Lábus, Antonín Panenka a další by postupně měli do tohoto „Křesla pro hosta“ usednout.

Hostem prvního večera, který se uskuteční v brandýském zámku, bude 18. září od 19,00 hodin známý herec, moderátor, ale i sportovec Jan Čenský.

Nedávno se vrátil z natáčení v pevnosti Boyar a jeho vyprávění rozhodně nepostrádá humor a dobrou náladu… Pravidlem těchto večerů, které budou svými dotazy dotvářet i sami diváci, bude uvedení hosta z našeho města. Tentokrát půjde o mladou zpěvačku Markétu Mickovou – Chládkovou. A nepodstatná nebude ani skutečnost, že část výtěžku z každého večera půjde na podporu brandýského Centra pro rodiny s dětmi – Brandýský Matýsek!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Na kus řeči s Janem...

Wellness Hotel STEPPraha (16.1 km)

Šafářův statek MiloviceMilovice (16.7 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (18.9 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (19.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (18.3 km)