Mezinárodní kynologický festival CACIT Dobříš

Mezinárodní kynologický festival CACIT Dobříš

Adresa:

Dobříš, V Lipkách

Termín: 19.8.2017 20.8.2017
Vstupné:

50,-. děti do 15 let zdarma

19srp - 20srp celý den

Žánr: sportfotbalpro dětidětskésoutěž


19. a 20. srpna proběhne na Dobříši již 12. ročník Mezinárodního kynologického festivalu CACIT Dobříš. Tento tradiční svátek kynologů je jednou z největších sportovně-kynologických akcí ve střední Evropě.

Více jak 400 závodníků bude soutěžit v pěti kynologických disciplínách: sportovní kynologii, agility, canicrossu, hoopers a obedicence. Soutěže budou probíhat v areálu fotbalového stadionu MFK Dobříš, na školním hřišti 1. ZŠ Dobříš a v zámeckém parku.

Kromě vlastních závodů je pro diváky připraven bohatý doprovodný program. V sobotu odpoledne se děti budou moci zúčastnit dětského odpoledne "O psech a se psy". Bude pro ně připravena řada soutěží o krásné ceny. Pro děti, které psa nemají je připravena možnost si ho zapůjčit pod odborným dozorem z partnerské organizace Pesoklub.

V neděli budou moci děti i dospělí vyzkoušet své běžecké kvality v závodu pro příchozí amatéry v canicrossu. Opět s možností zapůjčení psa. Pro dospělé je připravena možnost prohlédnout si a při zkušební jízdě vyzkoušet nejnovější modely osobních vozů Renault.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mezinárodní...

Rezidence V ParkuDrhovy (1 021 metrů)

Rezidence HolšínHluboš (5.8 km)

TEPfaktorSejcká Lhota (12.6 km)