Circus Culture Fest 2017

Adresa:

Neratovice, Mlékojedy

Termín: 7.7.2017 9.7.2017
Vstupné:

50,-/100,-/150,-

7čvc - 9čvc celý den

Žánr: festivalyzdarmaparty


Circus Culture Fest odstartuje v pátek 7. 7. 2017 a opět se uskuteční na pláži mlékojedské pískovny v zázemí Beach Parku Mlékojedy pod taktovkou pražského žonglérského kmene Tribo Fuego.

Tentokrát se budeme bavit celý víkend, a to za podpory soundsystémů Spiritual Sound System (pátek) a Faith In Sound (sobota). V pátek se západem slunce propukne Fire Jam Night za doprovodu bubenické sekce Tribo Fuego a pokračovat bude party až do rána.

Během soboty bude na programu široká škála opravdu netradičních cirkusových workshopů, žonglérských her a ukázek. Večer vás čeká cirkusová galashow, která vás nenechá v klidu, a poté se rozjede odvázaná Renegade Stage a samozřejmě opět party až do rána.

V neděli proběhne již jen Zombie Juggling Day pro účastníky se zbývající energií. Poznamenejte si tedy datum do kalendáře, nachystejte plavky, hračky, stany a kámoše a sejdeme se u vody! Program přes páteční a sobotní den (workshopy a představení) je zdarma (dobrovolné vstupné), placený je večerní program od 19:00 (fireshow, sobotní galashow a párty).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Neratovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Circus Culture Fest 2017

Zoopark ZelčínMělník (10.1 km)

Wellness Hotel STEPPraha (17.9 km)

Výstaviště HolešovicePraha (18.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (19.2 km)