Cihlafest

Cihlafest

Adresa:

Slapy, Vodní nádrž Slapy

Termín: 22.7.2017
Vstupné:

http://www.akcecihla.cz/cihlafest/on-line-predprodej/

22červenec sobota 10:00

Žánr: festival


Již od rána se mohou návštěvníci CIHLAFESTU bavit, tvořit a hojně se občerstvovat. Po celý den hrají na venkovních scénách divadla, kapely a pro neposedné děti i dospělé jsou připraveny různé workshopy.

Letní benefiční festival vrcholí celovečerním představením a letos to budou CELEBRITY stand-up comedy Ondřeje Sokola. Festival se uskuteční v zahradách Chráněného bydlení Fara v obci Slapy.

Již od desíti hodin se mohou návštěvníci těšit na velké množství výtvarných dílen, příjemné zahradní občerstvení, dětský koutek a zahradní bazének.

V letošním roce budou k vidění Divadlo pod čepicí, Rodinné divadlo s loutkovou pohádkou, amatérský spolek RiYo rozesměje pásmem písní a tanečních vystoupení, Teatro truhla vnese trochu napětí se svým loutkovým sci fi a v napětí bude pokračovat i Bohnická divadelní společnost se svým sci-fi hororem se šťastným koncem.

Diváci nebudou jen sedět, ale k tanci je nevyhnutelně nadzvedne na tanečníma hudební vystoupení v rytmech západní Afriky od TiDiTaDe a taneční workshop Zumby.

Na dopoledne je připraven koncert kapely Filtr a odpoledne zahraje Back doorman a Karma. A na závěr festivalu od devíti hodin mohou diváci sledovat ojedinělý výkon Ondřeje Sokola v jeho stand-up comedy CELEBRITY!

CIHLAFEST je organizován společností Portus Praha a patří k doprovodnému programu benefiční sbírkové kampaně AKCE CIHLA pomáhající lidem s mentálním postižením na jejich cestě k důstojnějšímu a smysluplnějšímu životu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Slapy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cihlafest

Statek MalčanySlapy (4.3 km)

TEPfaktorSejcká Lhota (7.7 km)

Resort Beach Nová ŽivohošťSejcká Lhota (7.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Vodní přehrada Slapy Vodní přehrada Slapy Slapy (1 026 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (27.9 km)