Závěrečný koncert interpretačních kurzů v Litni

Závěrečný koncert interpretačních kurzů v Litni

Adresa:

Liteň, Zámecká 1

Termín: 18.6.2021
Vstupné:

300 Kč

18červen pátek 18:00

Žánr: koncertykurzy klasická hudba opera


Dříve než na sklonku léta vyvrcholí oslavy 10. ročníku Festivalu Jarmily Novotné mimořádným open air koncertem RUSALKA V PARKU, rozezní zámecký areál v Litni školené operní hlasy během každoročních interpretačních kurzů. Dovednosti nabyté intenzivním pětidenním studiem předvedou účastníci kurzů při závěrečném koncertu, který tak jako pokaždé kurzy zakončí. Koncert zve k poslechu do sálu historické Čechovny v zámeckém areálu v Litni v pátek 18. června. Absolventi vystoupí pod vedením proslulé holandské pěvkyně a světově uznávané lektorky zpěvu Margreet Honig a naší přední sopranistky Simony Houda Šaturové, která se vůbec poprvé ve své kariéře zhostí role lektorky. 8. ročník Interpretačních kurzů v Litni pořádá nezisková organizace Zámek Liteň v rámci Festivalu Jarmily Novotné.

8. ročník Interpretačních kurzů v Litni se uskuteční v termínu od 14. do 18. června a bude zaměřen zejména na repertoár W. A. Mozarta. Liteňské kurzy si za roky své existence získaly svou prestiž a jsou jedny z nejvyhledávanějších jak mezi studenty operního zpěvu, tak mezi renomovanými profesionály, kteří na nich participují v roli lektorů. Mnozí z nich se do Litně opakovaně vracejí. Kurzy v předešlých ročnících vedly osobnosti jako Dagmar Pecková, Adam Plachetka, Kateřina Kněžíková, Markéta Cukrová nebo Martina Janková.

Vstupenky na Závěrečný koncert interpretačních kurzů v Litni je možné rezervovat a zakoupit na adrese michaela.tuckova@zamekliten.cz, případně na tel. 724 880 826. Cena je obvyklých 300 Kč. Koncert začíná v 18 hodin. V případě nutnosti zrušení koncertu pořadatelé vrátí vstupné.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Liteň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Závěrečný koncert...

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (4.9 km)

Relax Pohoda HouseLoděnice (12.1 km)

Rezidence V ParkuDrhovy (13.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (4.7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (26.4 km)