Zrní - turné k nové desce Jiskřící

Zrní - turné k nové desce Jiskřící

Adresa:

Nymburk, Smetanova 55

Termín: 19.5.2017
Vstupné:

290,-/360,-

19květen pátek 20:00

Žánr: koncertyinstrumentálelektroambientrock

Umělci: Zrní


Zrní si nymburské publikum podmanili již dvakrát a vrací se potřetí v rámci turné k nové desce.

Charakteristický sound a k dokonalosti dovedená kombinace elektroniky a písničkářské poetiky. To jsou Zrní. S talentem na melodie, mísením moderního zvuku, současné elektroniky a písničkářské poetiky jsou ikonou novátorství a hledačství na české alternativní scéně.

Od hraní na ulici se talentem a pílí vypracovali na její pomyslný vrchol. Vzhledem ke stylové otevřenosti a instrumentální zralosti je v jejich nezaměnitelné hudbě slyšet akordeon i beatbox, flétna i experimenty s looperem.

Kolektivně utvářená akusticko-elektronická hudba s mnohovrstevnatými texty se tak chvílemi ponořuje i do muzikantských krajin taneční hudby a ambientu. Jejich osobitý projev na pódiu je stejný jako jejich muzika: autentický, hutný, energický a hypnotický.

Bez kalkulu, kompromisů a velkého labelu za zády sklízejí jejich desky ceny a nominace. Kromě vyprodaných klubů a hraní na velkých festivalech na hlavních podiích v hlavních časech jsou například majiteli ceny Anděl 2012 za Objev roku.

Pod producentským dohledem Ondřeje Ježka a elektronického experimentátora Jonatána Pastirčáka alias Pjoni (SR) natočili ve Španělsku desku, kterou si opět sami vydávají. Páté řadové album vychází v březnu 2017, kdy startuje i Turné k nové desce, jehož součástí je i Nymburk!

Zrní je pětičlenná kapela z Kladna. Ve stejném složení jsou spolu již od roku 2001. Jejich hudba je něco mezi rychlým městem a mlžným lesem – osobitá, vynalézavá, hravá, dynamická, barevná a plná emocí. Z pódia z nich energie...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Nymburk Akce v obci Nymburk

Podobné akce

19duben pátek 20:00

1srp - 3srpcelý den

17srpen sobota

Ubytování v okolí akce Zrní - turné k nové...

Šafářův statek MiloviceMilovice (4.5 km)

Zámecký hotel MaxmiliánJizbice (16.2 km)

Zámek LoučeňJizbice (16.2 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (30.1 km)