První narozeninový mejdlo Kašpárka v Rohlíku v Kolíně

První narozeninový mejdlo Kašpárka v Rohlíku v Kolíně

Adresa:

Kolín, Kmochův Ostrov

Termín: 27.5.2017
Vstupné:

315 – 350 Kč, děti zdarma

27květen sobota 12:30

Žánr: pro děti divadlo festival

Umělci: Tonya GravesEn.Dru


První narozeninový mejdlo Kašpárka v Rohlíku v Kolíně Kašpárek v rohlíku slaví 10 let a spolu s městem Kolín pořádá první narozeninový mejdan pro malé i velké na krásném Kmochově ostrově na Labi.

Můžete se těšit na koncert Kašpárka s Tonyou Graves, dále mistra loopingu En.Drua a jeho parťáka Jena Hovorku, střeleného DJ Mardošu či divadlo U plotny s představením Vokoňovi.

Stejně tak si budete moci užívat a jenom tak se válet v postelích pod širým nebem nebo poslouchat čtení pohádek a k tomu všemu prolejzat ostrov plný bejbypankových atrakcí a udělátek. Program je na celé odpoledne a NAVÍC jako dárek od města Kolín, děti mají vstup ZDARMA!

VSTUPNÉ: • dospělí v předprodeji: 350 Kč • dospělí na místě: 400 Kč • díky městu Kolín děti neplatí! Pro klienty České Spořitelny 10% sleva. Pozor, pouze prvních 200 vstupenek na všech pět koncertních mejdanů! 

Tonya Graves má zela nezaměnitelný hlas skupiny Monkey Business a bigbandového New Orchestra of Dreams Štěpána Smetáčka.Tonya se narodila v americkém Peekskillu, pochází z pěti dětí. Od roku 1995 žije v Česku. Pracovala jako...
En.Dru je velice úspěšný český beatboxer. Na svém kontě má titul vicemistra světa v loopingu (Boss World Looping Championship), je dvojnásobný mistr České republiky v beatboxu, vítěz Evropské soutěže 1st Marathon beatbox battle,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Kolín Akce v obci Kolín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce První narozeninový...

U PichlerůPňov-Předhradí (6.7 km)

Vigvam penzionVeletov (9.1 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (13.3 km)