Koncert kapely Slza

Koncert kapely Slza

Termín: 13.4.2017
Vstupné:

350,-

13duben čtvrtek 19:00

Žánr: koncerty


Skupina Slza o sobě dala poprvé vědět v říjnu roku 2014, kdy veřejnosti představila debutový singl Lhůta záruční, který se záhy stal hitem a zařadil se mezi nejúspěšnější videa na YouTube.

Během uplynulého roku Slza odehrála více než 80 koncertů včetně největších hudebních akcí jako Majálesy a hudební festivaly. Kromě fanoušků, kteří Slze přibývají neuvěřitelnou rychlostí, kapelu chválí i hudební kritici. Jejich debut, jenž na podzim získal trojplatinu, byl nominován také v Hudebních cenách Anděl. Slza se rovněž dostala do TOP 5 v kategorii Kapela roku v anketě Český Slavík.

Na jaře 2017 Slza představí nový singl z chystaného druhého alba, jehož vydání je naplánováno na podzim 2017. Rovněž je čeká mnoho koncertů a vystoupení. Těšit se můžete i na speciální koutek, kde proběhne Velká autogramiáda a spolecne focení s kapelou!

K dispozici bude i stánek s produkty od Slzy přímo k zakoupení Vstupenky již v předprodeji CENA : 350 KČ ve všech vlnách předprodeje Dětmi mladší 15 let,kteří se nemohou prokázat obcanskym průkazem - doprovod dospelé osoby.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Kolín Akce v obci Kolín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert kapely Slza

U PichlerůPňov-Předhradí (7.4 km)

Vigvam penzionVeletov (9 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (13.9 km)