Vaněk Výroba Sáněk Mosh Párty

Vaněk Výroba Sáněk Mosh Párty

Adresa:

Kolín, Veltrubská 330

Termín: 22.4.2017
Vstupné:

100 Kč

Žánr: koncertyHardcorePunkDeathcoreparty


Vaněk Výroba Sáněk se hlásí další akcí, která zvedne vaše prdele ze židlí.

V sobotu 22. dubna se v kolínském Clubu & Pivnici "U Vodvárků" uskuteční jediněčnou akci s luxusně nabitým Line-up v podobě pěti kapel různého Core/Kytarového žánru. To je druhá párty s názvem "Vaněk Výroba Sáněk Mosh Párty"! 

Jeruji - Headlinerem akce je pětičlenná hardcore-punková kapela z Indonésie, která do Kolína dorazí v rámci své evropské tour. 

City Lights - Do Kolína se po dlouhé době vracejí pražští CityLights, kteří v současné době patří do absolutní top špičky české hardcorové scény. A na bicí zde hraje kolínský rodák Míša Mach!

Call Tracy - Pro tuto kapelu to bude vůbec první koncert v Kolíně. Pokud se pohybujete ve sféře pop-punku, tak určitě budete znát tuto skvělou kapelu, která je dalo by se říct nejlepší kapelou tohoto žánru u nás.

Sail This Ship Together - Dalším nováčkem na kolínském území budou písečtí Sail This Ship Together, kteří si z jihu Čech přivezou opravdu tvrdou muziku plnou brutálních rifů a násilí. Poprvé jsme tuto kapelu zaznamenali na akci v pražském Cross Clubu, kde nás natolik oslovila, že jsme jí museli pozvat.

Through the Disaster - Po boku čtyř mimokolínských kapel budou domácí území hájit Through The Disaster, kteří jsou spjati s velmi tvrdým Deathcorem. Je to poměrne mladá kapela, která se hodně rychle dere dopředu. Těš se na morbidní Mosh Pit při hře těchto čtyřech psychopatů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Kolín Akce v obci Kolín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vaněk Výroba Sáněk...

U PichlerůPňov-Předhradí (7.1 km)

Vigvam penzionVeletov (8.5 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (13.5 km)