Adventní slavnosti na zámku Nelahozeves

Adventní slavnosti na zámku Nelahozeves

Termín: 26.11.2016 27.11.2016
Vstupné:

dospělí: 130,- studenti/senioři: 80,- děti: 60,- děti do 3 let: zdarma Vstupné zahrnuje...

26lis - 27lis celý den

Žánr: ostatní akcepro dětislavnostiochutnávky


O víkendu 26. a 27. listopadu 2016 na zámku Nelahozeves proběhne již 11. ročník tradičních Adventních slavností. Tato dvoudenní akce je určena návštěvníkům všech věkových kategorií, zejména pak rodinám s dětmi.

Nejmladší z nich se mohou opět těšit na kejklíře, Sváťovo dividlo či Štěpánčino divadélko a oblíbené řemeslné dílny – zdobení perníčků, výrobu vánočních ozdob a přáníček, malování na keramiku, pletení z pedigu, navlékání korálků, vyfukování skleněných kuliček, a další.

Pro děti i dospělé jsou připraveny koncerty souboru Špalíček či Klenota. Nově jsme na program zařadili také recitál „Vánoce nejen pro pana Mozarta“. Koncertní vystoupení se konají v krásném renesančním Rytířském sále. V zámeckém sklepení bude hrát cimbálová muzika Studánka.

Své umění představí na 100 řemeslníků. Pro svůj nákup si tedy budete moci vybrat z mnoha tradičních rukodělných výrobků, mezi nimiž nebudou chybět dřevěné a textilní hračky, šperky, originální oděvy a módní doplňky, vánoční ozdoby, adventní věnce, jmelí, keramika, medovina a také vánoční cukroví.

Kromě stánků zde budou jesličky s živými zvířátky. Novinkou letošního ročníku bude staročeská zabijačka. Pochutnáte si na vepřových specialitách a uvidíte tradiční postupy.

Nenechte si ujít prohlídku zámecké expozice s názvem „Pohled do šlechtického interiéru rodiny Lobkowiczů“, kterou Vám představí naši průvodci v dobových kostýmech.

Občerstvení bude převážně zajištěno zámeckým cateringem. Těšit se můžete jak na lobkowiczké pivo, tak i na prodej a ochutnávky vín z Lobkowiczkého zámeckého vinařství v Roudnici nad Labem.

http://www.lobkowicz.cz/cs/sbirky/zamek-nelahozeves/festivaly-nelahozeves/

Více informací či rezervace na tel. 315 709 111 nebo info@zameknelahozeves.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Adventní slavnosti na...

Ubytování u OkořeHolubice (6.2 km)

Zoopark ZelčínMělník (12 km)

Vila LannaPraha (19.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Café Savoy Café Savoy Praha 5 (21.5 km)