Konec prokrastinace - přednáška

Konec prokrastinace - přednáška

Adresa:

Mnichovo Hradiště, Masarykovo nám. 299

Termín: 15.11.2016
Vstupné:

250

15listopad úterý 18:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyslavnostiknihy


Odkládáte již odložené, tedy prokrastinujete? Přijďte si poslechnout, jak s tím skoncovat. Na přednášce „Konec prokrastinace: Jak si poručit a poslechnout se?“ se naučíte se neodkládat nutné úkoly na zítřek, poradí vám co dělat když máte problém pustit se do hned práce a často věci odkládáte nebo máte vyslovený odpor začít na některých úkolech pracovat.

Tato přednáška, která pomůže zlepšit nejen váš pracovní život, se koná 15. 11. od 18.00 v Sále Klubu Mnichovo Hradiště, Masarykovo náměstí 299. Přednášet Vám bude spoluvydavatel bestselleru „Konec prokrastinace“ Ing. Lukáš Hána.

Díky němu se naučíte jak funguje náš mozek z pohledu motivace, sebeovládání, vůle a prokrastinace, jak zvýšit svojí vnitřní motivaci do práce, jak si organizovat čas a úkoly tak, abychom se vyhnuli rozhodovací paralýze a soustředili se. Chybět nebudou ani odpovědi na otázky jak vytvořit pozitivní návyky a zbavit se těch negativních, jak se naučit vědomě opouštět komfortní zónu a překonávat sami sebe? Tedy všechno, co ocení každý z nás, kdo se kdy musel k něčemu odhodlat a s něčím začít.

Vstupenky na tuto přednášku jsou dostupné pouze v předprodeji v Klubu Mnichovo Hradiště, Masarykovo náměstí 299, a to do 14. 11. Cena vstupenky je 250 Kč. Přednáška se bude konat při minimálním počtu 25 návštěvníků. Vezměte s sebou proto svou rodinu, kolegy nebo kamarády. Tisíce čtenářů knihy „Konec prokrastinace“ vám potvrdí, že nebudete litovat. Vstupenky lze rezervovat na emailech kultura.slavnosti@mnhradiste.cz, iva.sulcova@mnhradiste.cz nebona telefonu

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Konec prokrastinace -...

Zámek SvijanySvijany (8.1 km)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (15.4 km)

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (17.4 km)