LIB CON - konference knihovnictví

LIB CON - konference knihovnictví

Adresa:

Hostivice, Jiráskova 201

Termín: 4.11.2016

4listopad pátek 09:00

Žánr: ostatní akceknihovnakonferencedebatagastrohudba


LIB CON 2016: Konference o nových směrech knihovnictví a informační vědy, tento rok v pátek 4. listopadu 2016 od 9 hod v Sokolovně Hostivice.

Hostivice bude opět místem pro trendovou knihovnickou konferenci LIB CON. Její třetí ročník bude řešit především oblast možné meziknihovní spolupráce, ale rovněž i témata z informační vědy.

Koferenci zahájí Ing. Martin Kovalčík z organizace Člověk v tísni, který představí vážné téma vztahu mezi chudobou a čtenářstvím. Neméně zajímavou přednáškou se bude prezentovat Mgr. Matyáš Urbánek a představí některé příklady knihovnictví v extrémních situacích.

Odpolední blok bude mít informační zaměření. Doc. PhDr. Richard Papík, PhD. zahájí odpolední blok s tématem reflektujícím oblast rešeršních služeb a veřejné knihovny. V rámci LIB CON přijede do Hostivice i zástupce společnosti EBSCO Ing. Mgr. Pavel Synek a naváže na své téma z roku 2014 týkající se budoucnosti vědeckých informací.

Dalším hostem bude například prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc z VŠE s konceptem výzkumných metod pro oblast Competitive Intelligence.

Z hlediska informačních zdrojů představí Jindřich Landa z ČTK trendy ve využívání systémů tiskových agentur.

Vedle dalších zajímavých témat se můžete těšit na večerní knihovnický happening, kdy bude čas vyhrazen pro neformální diskuzi, výborné jídlo, pití a hudební kulturní rozměr. Občerstvení zajištěno v průběhu celého dne.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce LIB CON - konference...

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (1 769 metrů)

Villa St. TropezPraha (4.2 km)

Volcano Spa HotelPraha (7.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (9.9 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (10 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (10.5 km)