Ladislav Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty

Ladislav Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty

Termín: 4.11.2016
Vstupné:

130,- / 150,-

4listopad pátek 20:00

Žánr: divadlo


xcentrický poutník Ladislav Zibura (znáte ze 40 dní pěšky do Jeruzaléma) se na jaře vypravil do Himálaje, neprobádaných údolí čínských řek a zapadlých nepálských vesnic. Ať už ho zrovna zatýká policie, trpí vysokohorskou nemocí nebo zachraňuje lidský život, princ Ládík vším proplouvá s neobyčejnou lehkostí.

Příběh jeho 1500 kilometrů dlouhé pěší výpravy je svědectvím o jednoduchosti života a půvabu svobody, u kterého se budete smát od začátku až do konce. Nečekejte ale žádné popisy památek. Projekce je o Číňanech, Nepálcích a jejich životech.

“Nepál i Čína nabízí ohromné plochy zcela nepoznamenané turismem. V případě Nepálu se totiž jezdí jen do hor, v případě Číny do měst. A tak jsem se rozhodl objevit přesně ta místa, která turisté neznají. Na mnoho z nich se dá dostat jen pěšky,” přibližuje Zibura volbu své trasy. Filozofie jeho cest je jednoduchá – tráví co nejvíc času s místními lidmi, spí v jejich domovech a poznává díky tomu jejich kulturu nezprostředkovaně a zevnitř. Každý den ujde pěšky desítky kilometrů, často přitom vůbec nemá konkrétní cíl.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ladislav Zibura: Pěšky...

Villa A.MálkaPoděbrady (7.1 km)

Spa Hotel FelicitasPoděbrady (7.3 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (7.5 km)