Dlouhý život bez nemocí

Dlouhý život bez nemocí

Termín: 27.10.2016

27říjen čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akceknihy


Ecce Vita přivádí do Mělníku první přednáškové turné MUDr. Davida Freje, respektovaného lékaře a odborníka na holistickou a přírodní medicínu. Budete moci seznámit s léčbou a prevencí civilizačních nemocí z pohledu lékaře holistické a přírodní medicíny. MUDr. Frej vám osvětlí praktické tipy, jak si zvýšit vlastní energii, kde se skrývá příčina nemocí, jednoduché detoxikační techniky, jak mít kvalitní spánek, zásady správného stravování a pitného režimu, jak posílit imunitu, chránit se před civilizačními chorobami a dožít se dlouhého věku.

Po ukončení studia Lékařské fakulty Univerzity Karlovy pracoval MUDr. Frej několik let jako lékař na interním oddělení. Na stáži v Londýně se rozhodl studovat ájurvédskou medicínu, celosvětově uznaný léčebný a preventivní medicínský systém. Ájurvédu studoval v Albuquerque v Novém Mexiku u dr. Vasanta Lada, jednoho z největších ájurvédských odborníků, v Rakousku a v indické Puně na klinice ájurvédské medicíny.

Ve své praxi se zabývá léčbou nemocí a obezity, výživou, detoxikací a regenerací organismu. Přednáší o výživě a Ájurvédě. Je hostem rozhlasových pořadů a pravidelně přispívá do časopisu Regenerace, Vitalita a dalších periodik. Překládá knihy o výživě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dlouhý život bez...

Zoopark ZelčínMělník (4.2 km)

Ubytování u OkořeHolubice (21.9 km)

Výstaviště HolešovicePraha (27.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (28.6 km)