Mezinárodní mistrovství ČR v Autocrossu

Mezinárodní mistrovství ČR v Autocrossu

Adresa:

Sedlčany, Sestrouň 107

Termín: 1.10.2016 2.10.2016

1říj - 2říj celý den

Žánr: sportpro dětisoutěž


Již tradičně bude sedlčanská kotlina na závěr hostit jeden z nejsledovanějších podniků – Mezinárodní Mistrovství České Republiky v Autocrossu. A na sedlčanské trati půjde o hodně. Na posledním závodě se ve všech kategoriích bude bojovat o mistrovské body a rozhodovat o mistrech České republiky.

Nejmladší autokrosové naděje se představí ve třídách racer buggy 250, 160 a 125. A ani zde nemají vedoucí jezdci jistotu mistrovského titulu. Další divizí, která se na sedlčanské trati představí je divize Kartcross. Titul pro letošní rok sice obhájil Jan Kuneš, ale o dalších v pořadí se bude ještě hodně tvrdě bojovat.

Nejzajímavější podívaná bude určitě v divizích silných vozů. V divizích plechových vozů se dá říct co závod, to jiný vítěz. A obdobná situace je v buggy speciálech. V Sedlčanech se tedy bude bojovat tvrdě a nekompromisně o každý metr tratě, o každou vteřinku a každou pozici. Diváci budou mít možnost setkat se na sedlčanské kotlině se známou osobností, nejmladším pilotem kamionu na Rallye Dakar, Martinem Macíkem.

Vítězové divácké soutěže bude mít možnost se v jeho dakarském speciálu při exhibici svézt. Zažijte jedinečnou atmosféru s bohatým doprovodným programem pro děti i dospělé. Relaxační zónu ocení nejen mladí, ale i maminky, jejichž ratolesti si mezitím mohou vyřádit v zóně pro děti. Do závodnické Mekky u potoka Mastník se zkrátka vyplatí přijet!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mezinárodní...

Resort Beach Nová ŽivohošťSejcká Lhota (8.8 km)

Statek MalčanySlapy (12.2 km)

TEPfaktorSejcká Lhota (12.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Vrchotovy Janovice Zámek Vrchotovy Janovice Vrchotovy Janovice (10.7 km)