RunDay #24run

RunDay #24run

Adresa:

Nymburk, Sportovní 1807/2

Termín: 23.9.2016 24.9.2016

23zář - 24zář celý den

Žánr: sportběh


24hodinový běh cestou necestou krásným prostředím podél řeky mezi Nymburkem a Poděbrady. Cíl je jasný. Za 24 hodin uběhnout co nejvíce kilometrů. Vyhlásíme pořadí jednotlivců i týmů, které si mohou předávat štafetový kolík, a rozložit tak společně síly na den plný běhu = RunDay. Maratonských 42 km uběhlo už spoustu lidí, ale běžet 24 hodin to je jiná. ;-)

... Můžete běžet 24 hodin jako jednotlivec nebo jako tým. Kolik bude mít váš tým členů, záleží jen na vás. Cílem je uběhnout za 24 hodin co nejvíce kilometrů a přispět startovným na dobrou věc.

Začátek je v pátek 23. 9. v 18:00 ve sportovním centru v Nymburku

24 hodinový běh proběhne v krásném okolí řeky Labe na trase spojující Poděbrady a Nymburk. Finále běhu je naplánováno na sobotu 24. 9. v 18:00, vyhlášení výsledků proběhne o hodinu později v 19:00.

Ubytování a zázemí běhu bude přímo ve sportovním areálu Nymburk, tedy v krásném prostředí s profesionálním zajištěním (maséři, zdravotník, občerstvení, apod.)

Samostatnou kategorií jsou firemní týmy/štafety, které se akce zúčastní v rámci projektu Business Run. Dejte ruce na prsa a ukažte, že i Vaše firma má koule! :-)

Účastí také podpoříte projekty Ruce na prsa a STK pro chlapy v boji proti rakovině.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Nymburk Akce v obci Nymburk

Podobné akce

Ubytování v okolí akce RunDay #24run

Villa A.MálkaPoděbrady (5.6 km)

Spa Hotel FelicitasPoděbrady (5.8 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (6 km)