4. český ukulele festival

Adresa:

Únětice, Rýznerova

Termín: 30.7.2016 31.7.2016
Vstupné:

450,-/400,-, 300,-/250,-

30čvc - 31čvc celý den

Žánr: festival


Přijďte s námi zažít víkend plný zábavy a radosti z hudby! 4. český ukulele festival se koná 30.-31. července v Úněticích u Prahy a je jediným festivalem svého druhu v centrální Evropě.

Za velmi krátkou dobu se stal uznávaným a vyhledávaný festivalem po celém světě a to nejen díky špičkovým umělcům, kteří k nám přijíždějí z celého světa (Havaj, Kanada, Velká Británie, Mexiko, Francie, Polsko...), ale také díky pohodové atmosféře a příjemnému zázemí Únětického pivovaru. I v letošním roce zahájíme festival již tradičně na cestách.

Tentokrát se vydáme v pátek 29. července vlakem do Plzně a Plzeňského pivovaru, kde proběhnou od 15:30 do 22:00 koncerty českých i světových ukulele kapel. Na páteční odpoledne v Plzni je VSTUP VOLNÝ! V sobotu a neděli budou již od ranních hodin probíhat workshopy zaměřené jak na začátečníky - možnost zapůjčení nástroje :), tak na rozvoj hráčských schopností již pokročilejších ukulelistů. Každý den od 13.hodin začne koncertní maraton na dvou pódiích trvající až do pozdních večerních hodin.

V průběhu festivalu uslyšíte hráče jako: James Hill (Kanada) Kimo Hussey (Havaj) Taimane Gardner (Havaj) Xavier Baumaxa (Česká republika) Andy Eastwood (Velká Británie) Ukulele Troublemakers (Česká republika) Les Poupées Gonflées (Francie) D´Ukes (Velká Británie) Rita Braga (Portugalsko) Marcela Brožová (Česká republika) Chiemsee Ukulele Combo (Německo+Mexiko) a další.. Nebude chybět ani tombola plná darů od našich sponzorů a partnerů.

Celý festival bude otevřen Ukeshop, kde bude možné zakoupit ukulele a příslušenství, stánek se šperky ruční výroby, stánek s občerstvením pro vegetariány a další obchůdky. Více info naleznete na www.ukulelefestival.cz https://www.facebook.com/czechukulelefestival/ Přijďte se pobavit a zahrát si na nejroztomilejší nástroj na světě :) Těšíme se na Vás Ben a Terka

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Únětice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 4. český ukulele...

Vila LannaPraha (6.5 km)

Výstaviště HolešovicePraha (7.4 km)

The Golden Wheel HotelPraha (7.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.4 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.4 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (8.6 km)