Otevíračka motokárové dráhy v Příbrami

Adresa:

Příbram, K Podlesí

Termín: 14.5.2016
Vstupné:

0

14květen sobota 11:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Jak jsme slibovali, přinášíme bližší info k sobotnímu dni: v 11:00 začne celá akce a do 14:00 hodin bude dráha vyhrazena jen pro děti a začátečníky. Děti, které dorazí a zajezdí si obdrží diplom se svým jménem a časem, který zajely. ve 14:00 hodin proběhne losování a 10 dětí obdrží nápoj 0,7l Dami Bubble ZDARMA.

Poté dostane prostor náš host Štěpánka Mottlová, která s sebou přiveze i svoji závodní motokáru, takže bude možné si ji prohlédnou a zeptat se Štěpánky na otázky, které Vás budou zajímat. Poté bude následovat vzorová jízda, která stanoví čas, který budete moci po celý den překonávat.

Od 15:00 hodin bude dráha otevřena pro všechny, kdo si bude chtít motokáry vyzkoušet a nebo zasoutěžit o ceny. ve 20:45 bude startovat poslední jízda, která se bude počítat do soutěže o ceny, poté proběhne vyhlášení Top10!! Po celý den bude v areálu Free wifi zóna, kterou poskytne společnost Vyladěný internet!!

Po celý den bude k dispozici stánek s občerstvením, stánek Dami Bubble a trenažer na rally od společnosti Toyota Dolák . Během dne nám přislíbili účast příbramská média, takže se můžete těšit na záběry a rozhovory

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Příbram Akce v obci Příbram

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Otevíračka...

Time Cafe & PenzionPříbram (1 733 metrů)

Rezidence HolšínHluboš (11 km)

Rezidence V ParkuDrhovy (17 km)