Lenka Dusilová - sólo - narozeninový koncert v Berouně

Lenka Dusilová - sólo - narozeninový koncert v Berouně

Adresa:

Beroun, Plzeňská 83/48

Termín: 21.4.2016
Vstupné:

v předprodeji 240,- Kč, na místě 290,- Kč

21duben čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyrockpopjazzelektro


Koncert v rámci narozeninového turné šestinásobné držitelky ocenění Anděl. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v Městském informačním centru Beroun (tel. 311 654 321) za 240,– Kč, na místě před začátkem akce za 290,– Kč.

Na koncertě zazní písně jak ze současného repertoáru, tak i „recyklované“ písně z Lenčiných předešlých projektů. Lenka Dusilová, která nedávno oslavila kulaté narozeniny, není zvyklá stagnovat a opakovat se. Stal se z ní mimořádný úkaz české hudební scény, z pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků.

V době, kdy již byla uznávanou sólovou zpěvačkou se setkala se zástupci nově se rodící české jazzové komunity (Vertigo Quintet) a s hudební osobností, klavíristkou Beatou Hlavenkovou (a Clarinet Factory). Spolupráce vyústila ve velmi respektované a nevšední eklektické albu Eternal Seekers, za něž Lenka získala čtvrtou cenu Akademie populární hudby Anděl v kategorii Zpěvačka roku (2008). Své čtvrté sóĺové album s názvem Baromantika, natočila zpěvačka ve spolupráci se silným producentským tandemem Beata Hlavenková + Tin Soldiers (producentské duo Patrik Karpentski-Viliam Béreš).

Zrodil se unikátní výsledek s vlastním hudebním jazykem, který se pohybuje ve vřelých i chladných akusticko-elektronických krajinách. I za Baromantiku získala Dusilová (pátou) cenu Akademie populární hudby Anděl (2011), opět jako Zpěvačka roku. Album Baromantika bylo také nominováno mezi nejlepší hudební počiny roku 2012 v nových hudebních Cenách Apollo.

Poslední deska V hodině smrti byla již natočena jako Lenka Dusilová & Baromantika v roce 2014 a opět patřila mezi desky, o kterých se nejvíce mluvilo a bylo nominováno na cenu Anděl ve dvou kategoriích a také na cenu Apollo. www.lenkad.com

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Beroun Akce v obci Beroun

Podobné akce

17duben středa 20:00

Olympic Trilogy Tour 2024

, Náměstí Sítná 3127 Koncert

19duben pátek 20:00

Ubytování v okolí akce Lenka Dusilová - sólo...

Relax Pohoda HouseLoděnice (7.3 km)

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (9.2 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (18.4 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (9.6 km)
Státní hrad Křivoklát Státní hrad Křivoklát Křivoklát (16 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (28.5 km)