Badysfest 2016

Badysfest 2016

Adresa:

Nučice, Tyršova 112

Termín: 18.6.2016
Vstupné:

240

18červen sobota 12:30

Žánr: rockfestival

Umělci: Pipes and PintsHentai CorporationInsaniaKrausberry


BADYSFEST je rockový festival, který se pravidelně koná každý rok začátkem června v Nučicích nedaleko Prahy v areálu TJ Sokol Nučice.

Počtem vystupujících kapel nepatří mezi největší (z časových důvodů je počet účinkujících omezen na devět), ale o to více se snažíme, aby to byly kapely kvalitní a žánrově různorodé, aby si každý návštěvník přišel na své.

Na předchozích ročnících BADYSFESTu již hrály kapely: KRUCIPÜSK, VISACÍ ZÁMEK, PUMPA, PLEXIS, MOPED, APPLE JUICE, HEEBIE JEEBIES, THE ANTENNAS, BADYS, BLACK HILL, VOSÍ HÍZDO, INDEX, ARTUR, NĚCO, FENOMEN, HERO FROM ZERO, PSÍ KŠÍRY, Dymytry, Špejbls Helprs, Abraxas, Blue Effect, Trautenberk, E!E, Eclipse a MZH.

Na letošním, v pořadí již čtvrtém, ročníku který se koná 18.6.2016 budou k vidění a hlavně slyšení, kromě pořádajících Badys, tyto skupiny: PIPES AND PINTS, HENTAI CORPORATION, INSANIA, DE BILL HEADS, HAND GRENADE, KRAUSBERRY, I.B.O.T.F.M.N. a KRATOS. Jak je patrné, zveme jak mladé začínající kapely, tak kapely z naší rockové špičky a časem možná i ze zahraničí.

Pipes and Pints vznikli v roce 2006 jako sen Vojty Kaliny o kapele, která míchá punk-rock se špinavým folkem, jaký hrají třeba The Pogues. Brzy se setkal s Tomášem Novotným, klukem se stejným snem okořeněným ještě o vášeň pro...
Hentai Corporation je pražská kapela snažící se o ucelený kompromis mezi hudebními žánry, které stojí na pevném základě svižného thrash-rock’n’rollu. Její hlavní devizou je živá performance založená na energičnosti kapely,...
Skupina Insania, která dodnes kolísá na pomezí hardcore a metalu, nasadila od samého počátku ve své tvorbě zběsilé tempo. Po několika koncertech a po vydání dema "Possessed by Insania“ v roce 1988 srazila kapelu v rozletu k zemi...
Krausberry je blues-rocková a hard rocková skupina založená zpěvákem Martinem Krausem v roce 1984, po tom, co opustil skupinu Bluesberry.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Nučice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Badysfest 2016

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (6.1 km)

Relax Pohoda HouseLoděnice (8 km)

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (8.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (8.9 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (14.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (14.8 km)