Pivovar Ferdinand má své trhy

Adresa:

Benešov, Táborská 306

Termín: 24.5.2014 27.9.2014
Vstupné:

zdarma

24kvě - 27zář celý den

Žánr: ostatní akceslavnostitrhygastro


Letos se mohou všichni milovníci farmářských trhů a poctivých výrobků těšit na Tržiště Ferdinand, a to přímo v benešovském pivovaru. Tržiště se koná každou sobotu ve dvoře pivovaru vždy od 7:00 do 14:00. Regionální potraviny, lahodné pochutiny, skvělý mok, ovoce, zelenina, pečivo, maso a uzeniny, mléčné výrobky, ryby, květiny, regionální speciality a mnohá další lákadla čekají na všechny návštěvníky Tržiště Ferdinand.

„Věříme, že si naše Tržiště najde brzy své příznivce. O regionální a kvalitní potraviny začíná být zvýšený zájem. To dokazuje nejen návštěvnost zkušebního provozu, ale také zájem trhovců,“ dodává za Pivovar Ferdinand, Eva Vašáková. A proč spojení Pivovaru Ferdinand a farmářských trhů? „My v pivovaru preferujeme poctivost a kvalitní suroviny. Když se podíváme odkud se k nám dováží potraviny, na jejich kvalitu či složení a na čem lidé nejčastěji šetří, je více než jasné, že poctivost je nasnadě a my s ní přicházíme.

Chceme všem místním ukázat, že se dá nakupovat levně a přitom velmi kvalitně. Cílem je obnovit tradici regionálních trhů a dostat do areálu co nejvíce lidí,“ uvedla Vašáková. Tržiště najdete v Pivovaru Ferdinand, Táborská 306, 256 01 Benešov. Více informací na stránkách www.pivovarferdinand.cz nebo na Facebooku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Středočeský kraj Akce v obci Benešov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pivovar Ferdinand má...

Sport&Relax Centrum BenešovTeplýšovice (802 metrů)

Ubytování IrenaTýnec nad Sázavou (1 404 metrů)

Zámeček KalištěChocerady (11.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (2.4 km)
Zámek Vrchotovy Janovice Zámek Vrchotovy Janovice Vrchotovy Janovice (14.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (37.5 km)