Věra Martinová & Meritum (koncert)

Věra Martinová & Meritum (koncert)

Adresa:

Jirny, Pražská 73

Termín: 5.3.2023
Vstupné:

350

5březen neděle 19:00

Žánr: koncertyfolk country

Umělci: Věra Martinová


Věra Martinová - první dáma country music - je výraznou osobností naší hudební scény s nezaměnitelným stylem.

K významnému životnímu jubileu si Věra nadělila i zbrusu nové CD. Stalo se tak úspěšným, že její turné spojené s tímto CD stále pokračuje.

Věra Martinová je výraznou osobností naší hudební scény s nezaměnitelným stylem a jistě není třeba ji dlouze představovat. Toto o ní před pár lety napsal v recenzi pro koncert v Žatci pan Jiří Navrátil z Žateckého a lounského deníku.cz: "Její písně, to je taková pop-music v country obalu. Kytaru si na krk nevěší jen pro okrasu, je totiž absolventkou státní konzervatoře. Své písně si v některých případech sama skládá a to jak hudbu tak i texty. Její první seznámení s kytarou proběhlo již v osmi letech, kdy ji dostala k narozeninám. Proslavila se jako členka skupiny Schovanky. Na sólovou country dráhu jí vystřelila píseň Malý dům nad skálou, která se v 80. letech stala mezinárodním hitem, tzn. v Čechách i na Slovensku."

Věru Martinovou na tomto turné opět doprovodí její skupina ve složení Bára Šůstková – housle, ukulele, vokály, Olesya Ochepovskaya - klávesy vokály, Jakub Juránek – kytary, vokály, Jan Neruda – basová kytara, Adrian Ševeček – bicí.

Věra Martinová dostala svoji první kytaru v osmi letech. Po ročním studiu na gymnáziu v Rychnově nad Kněžnou přestoupila na brněnskou konzervatoř, kde studovala obor kytara. Už tenkrát však, více než ke klasické hudbě, tíhla ke...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Jirny

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Věra Martinová &...

Wellness Hotel STEPPraha (15.2 km)

Top Hotel PrahaPraha (16.6 km)

Residence TrafickPraha (17.4 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (17.5 km)