Cyklotrek - individuální varianta

Adresa:

Mšeno, Cinibulkova

Termín: 24.9.2022 2.10.2022
Vstupné:

0

24zář - 2říj celý den

Žánr: sportcyklo Mšeno


Pro absolvování letošního Cyklotreku je nezbytné mít k dispozici zařízení s Androidem 6.0 nebo novějším vybavené fotoaparátem s možností odeslat výsledky přes internet (mobilní data nebo WiFi) a na něm nainstalovanou naši mobilní aplikaci. Bohužel nelze použít iPhone.

Připraveno je 30 stanovišť na zajímavých místech Kokořínska. Na každém stanovišti je ukrytý QR kód. K nalezení QR kódu slouží zadaný orientační bod (např. "památná lípa"), azimut (např. 230°), vzdálenost, ve které je třeba hledat (např. 17 m), a popis (např. "patník"). Podle náročnosti mají stanoviště různou bodovou hodnotu. Prémiové body je pak možné získat např. za navštívení všech vrcholů, studánek apod.

Vypsány jsou kategorie Chrti a Romantici.

Tuto "individuální variantu" je možné absolvovat kdykoli od soboty 24. září 9:00 hod. do neděle 2. října 23:59 hod. Každá skupina jede zcela samostatně – čas závodu (8 hodin) začíná běžet naskenováním startovního QR kódu a končí naskenováním cílového QR kódu. Výhodou individuální varianty je, že skupina může dorazit v den, který jí lépe vyhovuje (počasí, jiné akce), nevýhodou pak, že chybí závodní atmosféra společné akce a chleba se sádlem v cíli :-).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Středočeský kraj Akce v obci Mšeno

Podobné akce