UnderFolk – Ivo Cicvárek & Lada Šimíčková

UnderFolk – Ivo Cicvárek & Lada Šimíčková

Adresa:

Mladá Boleslav, Kavárna V břiše velryby, Havelský park, náměstí Míru 1387, 293 01 Mladá Boleslav

Termín: 25.5.2022
Vstupné:

170 Kč

25květen středa 19:00

Žánr: koncerty


Na sedmý, májový underfolkový večer v mladoboleslavské kavárně V břiše velryby dorazí z Brna dvojice oceňovaných písničkářů, která přiveze svou autorskou tvorbu plnou poezie a poutavých hudebních ploch. Zveme vás na koncert Iva Cicvárka a Lady Šimíčkové 25. května od 19 hodin.

 

Ivo Cicvárek je zkušeným autorem a interpretem, jenž se na české folkové a nezávislé scéně pohybuje už více než dvacet let. Za tu dobu sesbíral mnohá ocenění a stihl vydat čtyři sólová alba. Ačkoliv klade důraz především na texty, jež jsou plné překvapivých obrazů a silných emocí, jeho doménou je též mimořádně propracovaná hudební stránka. Do Mladé Boleslavi přiveze písně z chystaného projektu Romance a morytáty, ale dojde i na starší kousky. 

Lada Šimíčková je písničkářka s jedinečným hlasovým projevem, z nějž čiší křehkost a éteričnost věcí kolem nás. Vyhledávaná textařka, jejíž poetické postřehy do svých repertoárů zařadily kupříkladu folkové kapely Jablkoň nebo Mošny, v tvorbě citlivě reflektuje střípky z cest i ze všedního života a odhaluje v nich hlubší vrstvy. V UnderFolku vystoupí s doprovodem Iva Cicvárka.

Kudy se k nám dostanete: https://mapy.cz/s/fudokavelu 

Vstupenky můžete zakoupit v síti GoOut zde: https://goout.net/cs/listky/underfolk-ivo-cicvarek-and-lada-simickova/xvin/, popřípadě přímo na místě. 

Partnery projektu UnderFolk jsou Svaz autorů a interpretů a Nadace Život Umělce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce