Votvírák na cestách 2022

Votvírák na cestách 2022

Adresa:

Čáslav, nám. Jana Žižky z Trocnova 74/11

Termín: 9.4.2022
Vstupné:

320

9duben sobota 18:00

Žánr: festivalyRock Pop Hip Hop hudba koncert hudební festival

Umělci: LimetalSeven Tlustá BertaVoxel LáskaSto ZvířatMedvěd 009O5aRadečekWalkmanz


Pořadatelé největšího multižánrového festivalu Votvírák, který se konal pravidelně v červnu na letišti Boží Dar v Milovicích, ale díky pandemii covid-19 musel své dva ročníky přesunout, se rozhodli, že nenechají své fanoušky napínat a odmění jejich dvouleté čekání a podporu malým hudebním turné s názvem Votvírák na cestách. Ačkoli je letní open air Votvírák 2022 v plném proudu příprav, uskuteční se už teď unikátní minifestivalové turné po České republice.

Čtyři zastávky budou patřit rockové hudbě, kde se v programu můžete těšit na rockové legendy Limetall, Seven, Tlustou Bertu a nováčky HakelBand z Hradce Králové.

Další čtyři koncerty budou určeny spíše popovějším fanouškům festivalu, a tak se můžou těšit na písničkáře Voxela a Lásku, kapely Mr. Moss, Sto zvířat, Medvěd 009, O5&Radeček či Walkmanz.

Majitelům vstupenek na neuskutečněné ročníky 2020, 2021, ale i těm, kteří si koupili vstupenky na letošní ročník, jenž se koná 10. a 11. června 2022, bude hned u vstupu na koncert předán symbolický dárek od pořadatelů festivalu.

Cody Seven
Tlustá Berta je česká rocková hudební skupina pocházející z Jindřichova Hradce. Založena byla v roce 2001 a její současnou sestavu na začátku roku 2013 tvoří Zdeněk Ledvinka (kytara), Marek Růžička (bicí), Michal Chramosta...
Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.
Skupina byla založena na konci roku 1994 na troskách úvalských kapel Wáša a SGF. Historie však sahá už do roku 1993. Skupina Medvěd 009 hraje převážně rock.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Čáslav

Podobné akce