Mig 21 - Mladá Boleslav

Mig 21 - Mladá Boleslav

Adresa:

Mladá Boleslav, třída Václava Klementa 294

Termín: 19.4.2024 v 20:00 hod. (pátek)
Vstupné:

450 – 490 Kč

19duben pátek 20:00

Žánr: koncertypop rock Mig 21 tour vizuální show Mladá Boleslav

Umělci: Mig 21


Chlapecká taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 – Smíchova navazuje na své podzimní turné řadou jarních koncertů. Po dvou vyprodaných show v pražském Foru Karlín a letních open-airech se MIG 21 vrací do milovaných klubů, kde si budou hudebníci se svými fanoušky opět co nejblíž, dýchat si z úst do úst, prostě „TěsněVedleSebe“.

„Neskutečně se těšíme, osaháme si nové prostory, ve kterých jsme nikdy nehráli, ale zároveň se se svými fanoušky potkáme v našich, už téměř domáckých, klubech! Ta intimita klubů nám dodává energii!“ podotýká zpěvák Jiří Macháček s tím, že se fanoušci rozhodně mají na co těšit. Během jarních měsíců totiž uslyší nejen největší hity, ale také staré kusy v netradičních úpravách, či zbrusu novou píseň. To vše podpoří MIG 21 fantastickou vizuální show.

Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...
Hudební kluby - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mig 21 - Mladá Boleslav

Zámek LoučeňJizbice (16.6 km)

Zámecký hotel MaxmiliánJizbice (16.6 km)

Středověký hotel DěteniceDětenice (19.1 km)