UnderFolk – Dana Houdková & duo Gorodky

UnderFolk – Dana Houdková & duo Gorodky

Adresa:

Mladá Boleslav, Kavárna V Břiše velryby, náměstí Míru 1387

Termín: 15.12.2021
Vstupné:

dospělí 120 Kč, děti, senioři a ZTP 60 Kč

15prosinec středa 19:00

Žánr: koncerty


Předvánoční UnderFolk – lahůdka pro příznivce nadhledu a hudební hravosti.

V pořadí druhý večer pod hlavičkou UnderFolku uvede ve středu 15. prosince od 19 hodin v mladoboleslavské kavárně V břiše velryby duo Gorodky a spolu s nimi předstoupí před boleslavské publikum skvělá písničkářka Dana Houdková.
 
Dana Houdková je osobitá písničkářka a majitelka velkého hlasu, která se kromě autorské tvorby a spolupráce s dalšími muzikanty věnuje především sbormistrovství a lektorství zpěvu. Dle jejích vlastních slov lze totiž naučit zpívat úplně každého. Při koncertech většinou střídá intimní polohy s burácivými přílivy energie, to vše ruku v ruce s nakažlivě dobrou náladou.
 
Spolu s Danou na UnderFolk zavítají dva pánové vystupující společně jako duo Gorodky. Jejich repertoár tvoří takřka výhradě písně autora a zpěváka uskupení Jiřího Kyncla, jehož doprovodnými, zejména dechovými nástroji obohatí Michal Gololobov. Gorodky se kromě vtipných písní tradičního střihu specializují také na krátké humorné jednohubky, takže o pestrost rozhodně nebude nouze.
Vstupenky bude možno zakoupit v předprodeji na internetovém serveru GoOut nebo v mladoboleslavském Infocentru, popřípadě přímo na místě.
Těšíme se na vás.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce