Continental oslaví 150. výročí na náměstí v Brandýse. Zazpívají Monkey Business

Adresa:

Brandýs nad Labem, Pernerova 51

Termín: 22.10.2021
Vstupné:

ZDARMA

22říjen pátek 15:00

Žánr: koncertyoslava rodina děti divadlo atrakce Brandýs nad Labem

Umělci: Monkey BusinessKašpárek v rohlíku


Společnost Continental si minulý týden připomněla 150 let od svého založení. V Brandýse nad Labem, kde se specializují na výrobu elektroniky do automobilů, chystají veřejnou oslavu výročí pro obyvatele města a své zaměstnance. Ta se bude konat v pátek 22. října od 15 hodin pod širým nebem přímo na brandýském Masarykově náměstí. Návštěvníky čeká koncert skupin Monkey Business a Kašpárek v rohlíku, bohatý program je připraven i pro děti. Od 15 hodin se mohou návštěvníci těšit na bohatý program pro rodiny s dětmi. K dispozici budou dětské atrakce jako skákací stan, malování na obličej nebo halloweenská balónková dílna. Chybět nebude ani cukrová vata a dostatečné množství nejen horkých nápojů za symbolickou cenu. 

V 16 hodin se pak všichni pobaví při živém vystoupení české hudební divadelní skupiny Kašpárek v rohlíku. V průběhu odpoledne bude možnost navštívit stany Continentalu a seznámit se s jeho současným vývojem. Součástí prezentace společnosti bude ukázka nových technologií opět zábavnou formou – hra v kostky s robotem a virtuální realita. Stany doplní výstava o historii firmy. Půldenní veselí vyvrcholí v 19 hodin koncertem hudební skupiny Monkey Business v čele s Matějem Ruppertem. Celou událostí bude provázet známý herec, komik a moderátor Tomáš Měcháček. Akce je přístupná veřejnosti zdarma. Občerstvení budou zajišťovat stánky lokálních restaurací.

Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.
Kašpárek v rohlíku je česká divadelně hudební skupina, která vznikla v roce 2007 pro loutkohru Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Projekt se zrodil jako reakce na nedostatek kvalitních, původních písniček pro děti a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce