A Day of Sound 2024

A Day of Sound 2024

Adresa:

Kutná Hora, Barborská 51 – 53

Termín: 15.6.2024 v 16:00 hod. (sobota)

15červen sobota 16:00

Žánr: festivalyhudba koncert experimentální hudba nezávislá hudba jazz galerie Kutná Hora Gask


V sobotu 15. června se v kutnohorské Galerii Středočeského kraje (GASK) uskuteční šestý ročník jedinečné hudební události A Day of Sound v režii hudebního skladatele Michala Rataje. Program je tradičně situován jak do vnitřních prostor bývalé jezuitské koleje, tak do přilehlých galerijních zahrad s působivým výhledem na chrám sv. Barbory.

A Day Of Sound je dnem zvuku, v němž se postupně představí plejáda současných přístupů ke zvukové kompozici, pedagogice, performance, improvizaci, zvukové architektuře i empatické komunikaci. Na akci vystoupí Monty Adkins a.k.a. SKRIKA, Alessandro Bosetti, Sisa Fehér se svou skupinou Mammatus, František Hruška a jazzoví hudebníci Stratocluster, kteří návštěvníky provedou expozicí GASK. V průběhu celého festivalu budou moci posluchači spočinout ve zvukovém kině. V odpolední části A Day of Sound budou probíhat hudební dílny pro děti pod vedením skladatelky Darji Kukal Moiseevy.

Na závěr celého dne zazní meditační kompozice zahraná na zvony jižní věže jezuitské koleje. Součástí vstupenky na festival je vstup na aktuální výstavy v GASK.

Podobné akce

Ubytování v okolí akce A Day of Sound 2024

Vigvam penzionVeletov (15.3 km)

U PichlerůPňov-Předhradí (17.5 km)

Usedlost NouzovZásmuky (17.8 km)